Мірін — один з основних продуктів кулінарії Японії. Він надає солодкий присмак соусам, маринадам, тушкованим стравам та супам, а ще усуває «рибний» запах при приготува...
Вода питна, сироп глюкозно-фруктозний, цукор, оцет рисовий білий, вино, сіль кухонна, підсилювач смаку та аромату глутамат натрію, регулятор кислотності лимонна кислот...
Незважаючи на те, що ми докладаємо всіх зусиль, щоб вся інформація про продукти була актуальною і правильною, фото товару і опис товару, представлені на сайті, можуть відрізнятися від товару в торговому залі. Для отримання більш точної інформації завжди звертайте увагу на реальний товар, читайте етикетку на продукті і не покладайтеся лише на інформацію, представлену на нашому сайті. Якщо необхідна більш детальна інформація про товар, будь ласка, зв'яжіться з виробником.